הדרונפרוזיס קל דו צדדי.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/05/2015 | 00:23 | מאת: ליאת

שלום רב -עשיתי בדיקת אולטראסאונד וקיבלתי תשובה האם זה תקין ? וכתוב הדרונפרוזיס קל דו צדדי מה זה? א.ס בטן עליונה (כולל כליות) סיבת ההפניה: כאבי בטן. ממצאים: בטן US =========== הכבד ללא ממצא פוקלי. כיס המרה ללא אבנים, הדופן אינה מעובה. דרכי המרה החוץ ותוך כבדיות אינן מורחבות. הלבלב ללא ממצא גס. הטחול אינו מוגדל. שתי הכליות ללא עדות לגוש או אבן , גודל ומבנה תקינים, הדרונפרוזיס קל דו צדדי. רטרופריטנאום עליון חופשי. אין נוזל חופשי בבטן. כיס שתן תקין. התרוקנות טובה, שארית שתן לא משמעותית - 6 סמ"ק. הדרונפרוזיס קל דו צדדי.

שלום רב, במקרה של מציאת הידרונפרוזיס קלה - יש לבצע תפקודי כיליה ולעקוב תוך חודש אחר מצב הכליות. ממליץ לך ךהוועץ ברופא המטפל שלך ... ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

02/05/2015 | 10:42 | מאת: ליאת

תודה על התשובה יש לי שאלה האם יש קשר בין הדרונפרוזיס קל דו צדדי.לבין הכדורים שאני לוקחת כדורי כולסטרול 20 מ"ג של ליטורבה או שאין קשר האם הכדורים עשו לי נזק

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה