פזיוטרפיה לשרירי אגן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

14/04/2015 | 15:23 | מאת: חג123

שלום. שרירי האגן שלי חלשים ואני מרבה להכנס לשרותים. המליצו לי לתרגל כיווץ שרירים עם ביצים סיניות. אך האם זה מומלץ גם כאשר יש התקן של מירנה? האם זה יכול לפגוע בהתקן?

שלום רב, חיזוק של שרירי רצפת האגן יכול לעזור בהפחתת תכיפות במתן שתן. ביצים סיניות היא אחת מהדרכים לתרגל של שרירי רצפת האגן. אין מניעה להשתמש בם עם מירנה. ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה