שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

21/04/2015 | 06:48 | מאת: מירב

שלום אני בשבוע 6 וכבר זמן מה אני מתקשה במתן שתן. יש לי מעין עצירות של שתן ואני מתאמצת מאוד כדי להוציא הכל והזרם מאוד חלש. לא בכל פעם אמנם אולם ברוב הפעמים. בנוסף בבדיקת שתן שעשיתי יצא שהמשקל הסגולי טיפה מעל הטווח. האם זו תופעה נורמלית של הריון, או חריגה? יש לי תור לגינקולוג רק בעוד כ 3 שבועות. תודה

שלום רב, קושי בהשתנה בתחילת הריון אינה תופעה טבעית. לעיתים הקושי בהשתנה נובע ממנח הרחם. יש להוועץ ברופא שלך .... ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה