כאבים במותן/צד הגוף

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

06/03/2015 | 09:15 | מאת: מיטל

בוקר טוב, אני בהריון בשבוע 15 ובחודש האחרון התחלתי לחוות כאבים בשינה. חשבתי כי זה טבעי ואף רכשתי כרית הריון להקלה על הכאבים אך עדיין אני מתקשה לישון כאשר כל שעה-שעתיים אני מתעוררת לשנות תנוחה. הכאבים מופיעים בצידי הגוף (גב, מותן,בטן), בשינה על צד שמאל או ימין ומורגשים יותר בצד השמאלי של הגוף אך גם מורגשים בשכיבה על הגב. אני תוהה האם זה טבעי בהריון או יכול להיות קשור לבעיה רפואית כלשהי שדורשת התיחסות. אגב, הכאב בצד שמאל מופיע גם בישיבה על מיטה במהלך היום. אודה להתיחסותך חג שמח !

שלום רב, הכאבים שאת מתארת אינם טבעיים להריון .. ממליץ בשלב ראשון לבצע US בטן וכליות, ואם הבדיקה תקינה - להמשיך לברור אורטופדי. ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

09/03/2015 | 12:16 | מאת: מיטל

דר אלקלעי שלום, תודה על המענה. האם נדרש לקבל את ההפניות מרופאת הנשים או מספיק ללכת לרופא משפחה?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה