בריחת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

02/02/2015 | 14:44 | מאת: ש. תל-אביב

שלום רב, אני בת 28 ואחרי שתי לידות, לאחר הלידה הראשונה (לפני 3 וחצי שנים) התחילה להיות לי בריחת שתן כאשר אני משתעלת או מתעשתת. הנושא מאוד מטריד אותי ולא סטרילי. מה ניתן לעשות בדבר?

שלום רב, יש אופציות טיפול מגוונת בדליפת שתן במאמץ - החל מפיזיותרפיה לרצפת האגן וכלה בניתוחים זעיר פולשניים. ממליץ לך להגיע לייעוץ ע"מ לנתאים לך את הטיפול המיטבי. ב ב ר כ ה דר. אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה