הפסקתי לאונן והתחילה לי בריחת שתן.

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

03/02/2015 | 20:44 | מאת: חסוי

שלום ,אני בן 17 עוד מעט והחלטתי להפסיק לאונן. הייתי מאונן על בסיס יום יומי קבוע(פעם פעמיים ביום)והפסקתי בבת אחת ואני כבר כמעט(או בערך)שלושה שבועות בלי אוננות והיו ימים שהתפתיתי לאונן וגיריתי את עצמי קצת ולפעמים הגעתי לשלב של אורגזמה ועצרתי ולפעמים לחצתי על הכיפה(יותר נכון שמתי 2 אצבעות)כדי למנוע גמירה בצורה חלשה מאוד. אז אחרי שהפסקתי לפעמים שהלכתי לשירותים וסיימתי להטיל את מימיי הרגשתי כאילו עוד שתן בא לצאת(כמה שניות-דקות אחרי)אבל עצרתי את זה פעם אחת ולפעמים פשוט הלכתי לשירותים להוציא את זה. היום זה קרה לי ממש בקטנה פעם אחת וזה התחיל להיות בקושי פעם ביום(הפסקתי לגרות את עצמי כמו טיפש ולעצור את הגמירה). עוד בעיה - היום היה לי הרגשה טיפה חדה כזו מתחת לצלעות בצד ימין ,זה קרה לי לפניי כמעט חצי שנה בערך. היה לי את זה פעמיים ביום במשך יומיים אבל אז זה נעלם והכל חזר לשגרה והיה רגיל אז לא יחסתי לזה חשיבות...הקטע הוא שכרגע אני משלשל(אין לי חום אבל שמעתי שזה חיידק שהמון נדבקו ממנו בשבוע האחרון ולחלק אין חום בגלל זה)ואתמול נכנסתי לשירותים בערך שלוש ארבע פעמים שזה לא קורה לי לעיתים רגילות...השלשול זה פשוט שלשול ,אין כאב או דברים מהסוג והיום נכנסתי בסה"כ פעם אחת לשירותים וזהו לא הרגשתי צורך יותר(עדיין היה שלשול). אולי זה קשור ? תודה מראש !

שלום רב, ממליץ לך לפנות לפורום העוסק בגברים - אורולוגיה או במיניות. פורום זה עוסק בנשים בלבד עם בעיות רצפת האגן. ב ב ר כ ה , דר. מני אלקלעי

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה