דרכים לעצירת שתן

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

26/11/2012 | 11:21 | מאת: בת 21

שלום, אני בת 21, בריאה ללא מחלות רקע וללא תרופות קבועות. השאלה שלי קצת מוזרה אבל אשמח אם בכל זאת תוכל לתת לי מענה. בעוד כשבוע אני ניגשת למבחן הפסיכומטרי שאורכו כ-3 וחצי שעות ללא הפסקה. כתוצאה מכך אני חייבת לצאת באמצע הבחינה להתרוקנות דבר הגוזל זמן. יותר מכך, ביום הבחינה אהיה לפני מחזור חודשי דבר המגביר את תכיפות השתן. רציתי לשאול האם יש כדורים או תחלופות למניעת שתן שאוכל לקחת אותם חד פעמי רק לשם המבחן? אודה לך מאוד על תשובתך.

02/12/2012 | 18:15 | מאת: ד"ר קונדריאה

הצעתי היא:1. אל תשתי מספר שעות לפני הבחינה ותתרוקני לפני כניסתך לבחינה. 2. את יכטולה לנמשיך את הגלולות ברצף ולדלג על המחזור שאמור להגיע בזמן הלא מתאים. לא הייתי לוקח תרופות כוון שיש גם תופעות לואי.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה