צניחה

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

25/11/2012 | 20:39 | מאת: גליה

אני סובלת מצניחת השלפוחית וקירות הנרתיק. האם מומלץ לשים רשת אחורית, רשת קידמית וסרט TVTA? האם מומלץ להצר את דפנות הנרתיק?

26/11/2012 | 04:20 | מאת: ד"ר קונדריאה

חבל שלא ציינת את הפרטים שבקשתי. צריך להתאים את הטיפול באופן אינדיבידואלי למצב ולמכלול נתוני המטופלת. כעקרון זה מספר רשתות גדול וצריך סיבה מיוחדת להשתיל את כולם.

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה