לאחר ניתוח tvt

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

07/11/2012 | 21:09 | מאת: שמחה

שלום, א. כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לדעת שאכן הצליח? ב. האם הסרט גלוי וניתן למשש אותו? ג. מדוע התגברה תכיפות השתן ד. מתי אפשר להתעמל ולבצע פעילות הדורשת מאמץ? ה. האם הורדת הסרט כרוכה בניתוח חוזר?

08/11/2012 | 14:14 | מאת: ד"ר קונדריאה

א. כמה זמן אחרי הניתוח אפשר לדעת שאכן הצליח? מייד ב. האם הסרט גלוי וניתן למשש אותו? לא ג. מדוע התגברה תכיפות השתן תופעה מהניתוח הצפויה לעבור תוך שבועות ד. מתי אפשר להתעמל ולבצע פעילות הדורשת מאמץ? שבוע לאחר הניתוח ה. האם הורדת הסרט כרוכה בניתוח חוזר? מדוע להוריד אם הניתוח הצליח, או שאת סתם פסימית מטבעך?

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה