רטיבות והפרשות

דיון מתוך פורום  צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה

05/11/2012 | 19:58 | מאת: א.מ

לפני כשלושה שבועות החלו לי כאבים באגן ובבטן לאחר קיום יחסים לא מוגנים. לפני כשבוע הרגשתי שיש הפרשות , בתחילה סברתי שמדובר בהפרשות מהנרתיק. רופא נשים בדק ואמר שהכל תקין. ההפרשות המשיכו ואז קלטתי שהתחתונית רטובה באזור השתן ולא בנרתיק. למי לפנות ואילו בדיקות עליי לבצע ? האם יש קשר למחלת מין אולי נדבקתי....האם מדובר בדלקת שגורמת לבריחת שתן? מעולם לא סבלתי מתופעה זו. אני בת 40 בריאה , ילד בן 5.

08/11/2012 | 14:11 | מאת: ד"ר קונדריאה

לפי סיפורך יש שתי אפשרויות דלקת בנרתיק ולא בכיס השתן או דלקת שופ]כה- לא סביר. פני לאורוגינקולוג בקופה ובינתיים בצעי תרבית שתן

מנהל פורום צניחת רחם, דליפת שתן ובעיות בתחום האורוגינקולוגיה