גמגום-ילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/11/2016 | 17:16 | מאת: עדי

היי,בני בן 3 ו5 חודשים. מזה כ3 שבועות שמתי לב שלפתע החל לגמגם, כלומר,לעיתים מנסה להגיד משפט כלשהו שמתחיל לדוגמא במילה אני...ואז יכול להגיד מילה זו עד שהמשך המשפט יוצא לו. עד לפני 3 שבועות דיבר כרגיל..בהתאם לילד לגילו, תהליך רכישת השפה אצלו היה רגיל. לא ידוע לי על משהו שקרה שגרם לו לפתע לגמגם. כיצד עליי לפעול? האם עליי להתייחס לזה בפני הילד? לפנות לקלינאית תקשורת? זה כמובן לא קורה בכל משפט,אבל זו בהחלט תופעה שחוזרת עליה מידי יום. תודה

תעייני בבקשה באתר , השאלה הזאת חוזרת על עצמה כל הזמן. התופעה הינה חלק מהתפתחות הנורמלית ואין מה לפנות לשום גורם טיפול, כעת.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה