סילוף אותיות

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

01/11/2016 | 16:21 | מאת: חן

היי ביתי בת 3.5, בעלת אוצר מילים מאוד גדול, מדבר ומביעה עצמה יפה. אך מסלפת אותיות, למשל במקום ק אומרת ת (תינות במקום תינוק)- במקום ג אומרת ד (דמל במקום גמל) לפעמים מדברת מהר כך שמי שלא מכיר קשה לו להבין אותה. האם יש צורך ללכת לקלינאית תקשורת בגיל הזה או להמתין אם זה יעבור? תודה

כדי כבר לפנות לקלינאי תקשורת, אומנם היא קצת צעירה אבל התורים ארוכים......ואולי , עם תרכוש את ההגאים באופן ספונטני, עד גיל 4- 4.5 תוכלי תמיד להטל את התור. כל טוב

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה