גמגום בסוף משפט יש דבר כזה?

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

28/10/2016 | 09:27 | מאת: מורן

היי, יש לי ילדה בת שנתיים ו5 חודשים, מדברת משפטים שלמים ומורכבים יחסית, שמתי לב שהרבה פעמים היא חוזרת על האות האחרונה של המילה הבודדת או המילה האחרונה במשפט. למשל : "אגס ס ס ס" "אמא אני הולכת ת ת ת" האם זה נורמלי או שצריך לבדוק את זה?

היא צעירה ומתחילה לדבר ברצף, זה השג והיא שומרת על ההשיג ע"י הארכת המילה..... בטח חמוד! אם לא מפריעה לתקשורת ומובנות הדיבור, לא הייתי מטפלת או מתעסקת עם זה, יחד עם זאת לא רצוי לעודד, לחקות או לציין את סגנון הדיבור הזה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה