בני בן 3 הפרעות תקשורת

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

29/09/2016 | 15:32 | מאת: דנה

שלום! בני בן 3 ו 2 חודשים אינו מדבר כמעט ויש לו קשיים רגשיים הוא בגן פרטי והגננת חוששת שאינו מבין את התכנים בגן הגשתי מסמכים להתפתחות הילד אך ההמתנה ארוכה, היינו בטיפול של קלינאית תקשורת אך זה לא עזר לדעתי בני צריך גן שפתי מה עושים במצב זה? תודה

פונים דרך מערכת החינוך במקום מגוריך. יש לדאוג להערכה של פסיכולוגית חינוכים, הכי טוב ביוזמה וקשר דרך התפתחות הילד, אם לא, דרך השרות הפסיכולוגי חינוכי במקום מגוריך. את מבקשת הפניה לגן תקשורתי או שפתי, במסגרת חוק החינוך המיוחד לבני 3 עד 21 שנים. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה