תינוקת כמעט בת שנה ולא מגיבה לשמה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

08/08/2016 | 13:49 | מאת: יולי

שלום רב, הילדה שלי מזה שבוע ימים לא מגיבה כשה קוראים לה..... ועדיין לא עושה כפיים,נהייתה רגזזנית ועצבנית לאחרונה ....והיא עוד לפני שבוע הייתה פשוט מדימה מחייכת צוחקת משחקת ...וזה משהו פיתעומי כזה....שבוע לפני היא הייתה עם וירוס וחום 40 כמעט כל השבוע שלאחרי יצאה לה אדמדמת....בדקנו שמיעה והיא שומעת טוב זה כאילו היא פשוט מתעלמת ממני.....אני מאוד מודגת....היא זוחלת מנסה לעמוד כשה מחזיקה במשהו , ממלמלת יודעת לעשות ביי מתיישבת לבד....אבל העניין שהיא לא מגיבה לשמה מאוד מדאיג...

האם עשו בדיקת שמיעה חוזרת לאחר החום הגבוהה? רצוי לבדוק וגם לפנות למכון להתפתחות הילד, שם יעשו הערכה התפתחותית כללית ווכלו לתת לך מענה

11/08/2016 | 09:37 | מאת: יולי

היינו אצל א.א.ג הכל תקין...זה לא שהיא לא מגיבה כלל , היא מגיבה אבל לא כל פעם שקוריאם בשם שלה.....אבל היא מסתובבת שאני שרה לה תשירים שהיא אוהבת שהיא שומעת פיתעום שיר שהיא מכירה בטלויזיה....מחייכת בחזרה עושה ביי רק שלא תמיד מגיבה לשם....כשה אני מגיעה הביתה כשה היא רואה אותי היא מאוד שמחה וממש קופצת משמחה וישר מושיטה ידיים שנרים אותה...

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה