תינוקת בת שנה ו 4 חודשים לגבי התפתחות השפה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

24/06/2016 | 22:34 | מאת: שירן רז

היא נולדה בשבוע 36 אומרת אבא בא ,בובה ,מימי (מים), האמ ( אוכל) דדה (נדנדה),קקי. לא אומרת אמא כלל אך ששואלים איפה אמא מצביעה עליי . כשאני שואלת איך קוראים לי לעיתים אומרת אבא או מילה דומה זה תקין בגיל הזה ? דבר נוסף שמתי לב שהיא קוראת לחתול קיקי ולציפור וכלב גם שם שלא מזכיר .. האם זה תקין ?

נשמע תקין... בגיל הזה יש שונות גדולה בין ילדים ולכן מציע לך לא להשוואות אלה לראות במה היא מתקדמת לגבי עמצה. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה