מלמול חלקי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/05/2016 | 14:12 | מאת: ליאת

שלום. בתי בת 5 חודשים וחצי. כשהיתה בת 3 חודשים דיברנו אליה ובתגובה ענתה אגו..ואאו.. אחרי שבועיים זה פסק. היא היתה די שקטה ומאז החלה למלמל לעצמה ולמשחקים אאה..אאו..בב..אך איננה ממלמלת אלינו. כשאני מדברת איתה היא מחייכת אך לא ממלמלת בתגובה. היא חייכנית.עירנית. חמודה ויוצרת קשר עין טוב. עדיין לא מתהפכת. אציין שהיא ממלמלת הרבה כשידיה בפה או כשיש משחק בפיה. האם צריכה לדאוג? מה המלצתך?

המלצתי, תפנו לביצוע בדיקת שמיעה...., אם הכל בסדר, אז תמתינו ואל תכנסו לסרטים. תהנו ממנה ותעקבו אחר שינויים במילמול. אבל שוב, רק לאחר בדיקת שמיעה מעמיקה.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה