יש לי בעיות של דיקציה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

04/05/2016 | 20:49 | מאת: עמית

היי, ראשית אציין שאני בן 25. עליתי לכיתה א' מבלי לדעת לדבר בכלל (שום שפה, רק מילים מומצאות) עקב בעיות קליטה ושל קשב וריכוז, באותה תקופה הייתי במכון קורן ועוד מקומות שעזרו לי ללמוד שפה. כיום העברית שלי מעולה, אך יש בעיית דיקציה (לרוב בטוחים שיש לי מבטא), האם יש דרך לטפל בזה? תודה

אם מאד מפריע לך ואתה מוכן והשקיע מאמץ וכסף, אפשר לנסות לשפר את הדיקציה שלך, דרך עבודה עם קלינאי תקשורת או מדריך דיקציה שעובד עם שחקנים. ממליצה על קלינאי תקשורת

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה