בן שנה ו7 לא מדבר בכלל

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

10/04/2016 | 19:26 | מאת: הילה

שלום בני בן שנה ושבע לא מדבר בכלל גם לא מחקה אותי בהבהרות נגיד אה בא גא דא (לא חוזר אחריי) בדיקת ברה תקינה מה עכשיו מה עושים אני בלחץ ממש מהן הסיבות לכך? הוא מתקשר איתי מצויין בקשר עין אך לא ממתקשר בכלל בקשר מילולי כשקוראים לו לרב לא מסתובב אבל כשרוצה נגיד לעשות מעשה קונדס מסתכל אם אני רואה ומחייך. אשמח לעזרה והכוונה תודה

כדאי לך לפנות למכון להתפתחות הילד, שם הוא יעבור הערכה התפתחותית ויבנו לו תוכנית התערבות, על פי הצרכים שלו. בנתיים תעודדי אותו לחיקוי, לא רק מילולי. כל טוב

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה