הפרעת דיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

27/03/2016 | 18:10 | מאת: Nabil

http://m.doctors.co.il/articles/article.html?articleid=2705 שלום בני הוא בן 4 שנים. בני מדבר ברור אם כי מעט מבילע אותיות ומחליפים בניהם, כמו אותיות(ק. ג) מחליף אותן ב(ת. ד). למשל המילה(קוקה קולה ) מגיד אותה( תותה תולה). ומילת( גן) מגיד אותה(דן)... מה לעשות ולמי לפנות ואם הוא יתגבר על זה לבדו.... ותודה

זה הגיל לפנות לקלינאי תקשורת, יש לו זכאות לטיפול דרכם. אל תדאגי אם תהיה המתנה של חצי שנה, עדיין יהיה בזמן הנכון לשינוי הרגלים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה