דיבור מהיר היתקעות במילים..

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/11/2015 | 23:15 | מאת: אנונימי

שלום אני בן 16 אני מתחיל עוד מעט טיפול אצל קלינאית תקשורת, השאלה שלי אם שווה לי להתחיל תטיפול שכנראה יכול להיות שלא יצליח או ללכת לדייב לדרמן ובטוח אני יוכל להיפטר מהדיבור המהיר ומהתקיעות שכל מיני מילים ובאיזה ערים דייב עובד אני גר בטבריה.

לא מכירה את דייב לדרמן. הטיפול אצל קלינאי תקשורת יואיל, במידה ויש לך נכונות ומוטיבציה אמיתית לשינוי, כי כניראה שיש לך מודעות ורצון לשיפור, שאלה התנאים הבסיסייים להצלחה של כל שינוי שיגרום לשיוני הרגלים. בהצלחה!

15/11/2015 | 15:54 | מאת: אותו אנונימי בן השש העשרה

תודה לך על התגובה תאמת יש לי המון מוטבציה להיפטר מהדיבור המהיר בגגל שעוד שמונה חודשים יש לי גיבוש שייטת.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה