גמגום פתאומי

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

05/07/2015 | 09:38 | מאת: רחלי

שלום בני בן שנתיים וחצי נבהל אתמול בצורה חריגה כתוצאה מפריט שכמעט נפל עליו וההיסטריה סביב זה. לאחר מכן הופיע אצלו גמגום בעיקר במילה הראשונה..אאאאמא...או אאאאבא..לרוב במשפטים שלמים התופעה לא קיימת. מה עליי לעשות??

כלום, בטח דבר כך ואולי עשה קפיצה באוצר המילים שלו וכעת מתקשה לבחור במה להשתמש. אני ממליצה לך , מכל הלב, אל תיצרי קשר בין הדיבור לשום דבר שקורה חיצוני. תעייני בתשובותי לאורך השנים על הנושא של חוסר שטף בדיבור ואל תחפשי בעיה במקום שזו תופעה נורמלית להתפתחות שפה אצל כל הילדים.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה