2 בעיות. אשמח לתשובה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

06/06/2015 | 10:54 | מאת: shaigro

שלום, אני בן 39 ויש לי 2 בעיות שמפריעות לי. 1) יש לי בעיה להגיד את האותיות האלו ש","ס","ז","צ". לפי מה שקראתי, אומרים שזה "דחיקת לשון" האם ניתן לטפל בזה ? ואיך ? 2) טון הדיבור שלי הוא בסדר, אבל בטלפון אני נשמע קצת מוזר, האם ניתן לשנות את טון הדיבור שיהיה קצת יותר גבוה ? תודה מראש:

התשובה חיובית שלתי השאלות. תלוי במוטיבציה והרצון שלך. הטיפול בגיל זה אינם בסל ולא מכוסות על ידי קופ"ח. תפנה באופן פרטי לקלינאי תקשורת

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה