בעיה עם אוצר מילים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/05/2015 | 13:34 | מאת: אייל

שלום, יש לי בעיה, אני בן 33 ומדי כמה ימים למשך שעה או יותר, אוצר המילים שלי בראש יורד בצורה משמעותית ברמה שאני לא יכול לדבר או לקרוא בצורה רגילה. הרבה מילים אני לא יכול להגיד אותם או לקרוא אותם או אפילו יש מילים שאני לא יכול לחזור עליהם כשאני שומע אותם. יש למישהו מושג ממה זה נובע?

המלצתי הראשונה, תבדק אצל רופא כללי וגם אצל נאורולוג, אשר יוכלו להעריך האם מדובר על סימן של בעיה רפואית. זו תופעה מאד נדירה ויכולה להוות סימו למחלה פיזית, ובכן, בכל תופעה או בעיה צריך קודם לשלול גורם פיזיולוגי ורק אחרכך, לחפש סיבה תפקודית. לך לשני רופאים ואחרכך תבין מה יש לך. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה