קושי בדיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

13/05/2015 | 21:24 | מאת: מאיר

שלום יש לי בן שנתיים וחצי הוא התחיל ממש להגיד משפטים שלמים לפני כמה חודשים , אבל שהוא מדבר הוא נתקל בקושי שאומר הרבה אה אה אה אה אה ואז אומר את המילה הוא שממש מתקשה להגיד את המילה שרוצה להגיד האם זה נורמלי? לפעמים זה נמשך ממש כמעט דקה עם האה אה אה ... תודה מראש

כן, זה נורמלי. עייני בתשובותי הרבות בעניין זה לאורך הפורום. תופעה שכיחה שמראה שהוא מתארגן במילים ומתחיל לדבר לפני שהוא ממשממוכן... חוסר שטף היבור, על רקע התפתחותי ונורמלי בהחלט

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה