טנטון ובדיקת שמיעה

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

11/03/2015 | 15:48 | מאת: לורן

היי, הופנתי לבדיקת שמיעה עקב טנטון פועם באוזן ימין, בבדיקת שמיעה הכל היה תקין למעט אוזן שמאל שם יש אסימטריה של 30DB בתדר 6000 HZ. מזה שלושה ימין אני סובלת מצפצופים באוזן שמאל,לאחר ביקור חוזר אצל הרופא הוא שלח אותי לבדיקת bera ולהמשך טיפול בטנטון הפועם בCT ראש. כששאלתי אותו מה יכולים להיות הממצאים הוא לא ממש שיתף פעולה ולכן אשמח לשאול עד כמה חמור המקרה הזה? ובעיקר ממה זה יכול לנבוע? בת 27 בריאה לללא מחלות רקע, מטופלת באסטו לחרדות. תודה

לא יכולה לכתוב רשימה של סיבות לטינטון, כי לא יהיו משמעותיות. ברור שחרדה ולחץ (רגשי או דם) יכולים להחמיר כל תופעה. תמשיכי את הבירור הרפואי בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה