בן שנה ועשרה חודשים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

14/01/2015 | 12:57 | מאת: רבקה

בני בן שנה ועשרה חודשים מבין הכל, פעיל,יודע לבצע כל פעולה שמבקשים ממנו ומשתמש בגסטות בצורה טובה מאוד. אך אני מוטרדת מכך שלא מצליח להפיק מילים חוץ מאבא, עוגה,חנה ועכבר.. יודע להגיד איך עושים החיות. האם עלי להיות מוטרדת ולהתערב מבחינת קלינאית תקשורת וכו? בקרוב תהיה בדיקת שמיעה..

בדיקת שמיעה ולהמתין, עד גיל שנתיים בו צריך לחבר שני מילים ביחד... מכוון שאת מתארת ילד תקשורתי, לא ניראה לי שיש בעיה מיוחדת או גדולה. קלינאית תקשורת, לאחר בדיקת שמיעה ולקראת גיל שנתיים ושלושה חודשים בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה