הפרעות דיבור

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/11/2014 | 15:05 | מאת: אולגה

הבת שלי בת 4 ו9 חודשים לא מצליחה להגיד אותיות "צ" ו "ש" במקום זה שומעים רק סי סי סיפורים במקום ציפורים סעסועים במקום צעצועים סוקולד במקום שוקולד וחולי. מה ניתן לעשות והאם זה יכול להסתדר ללא טיפולים.

היא עדיין צעירה, רכישת ההגאים האלה מתבצעת באופן טבע לקראת גיל 6, וגם קשו רלהחלפת השיניים הקידמיות. את יכולה בשלב זה לבקש הפנייה לבדיקת שמיעה, רק לוודא שהכל בסדר ובמקביל, לפנטת לקלינאי תקשורת. תור ההמתנה ארוך ויעבוד לטיבתה, כי כעת מוקדם מדי לטיפול. עד שיגיעה תורה, היא תלמד לבדה או תהיהי מספיק בוגרת. בהצלחה

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה