גימגום לילד בן 12

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

20/08/2014 | 08:48 | מאת: סקוביבון

שלום כיצד והיכן ניתן לטפל בילד בן 12 שמגמגם בצורה קלה<? תודה

אם היא קלה, למה לנגוע??? אם לא נוגעים ולא מפריע לילד, יש סיכוי טוב שיחלוף מעצו אחרת יש טיפול במערכת קופת חולים ואף, מכוסה בביטוח הבריאות הממשלתי, רצוי לבדוק לפני כן מה הציפיות ומה מידת הקושי שלו לפנ החלטה ל"טיפול" אשר דורש הגברת המודעות וההתייחסות לגימגום ולצורת הדיבור בכלל. אם מפריע לילד, רצוי לקיים פגישה ראשונה עם קלינאי תקשורת ורק אחרכך להחליט לגבי טיפול, כשהמטרה והעמדות יהיו ברורות לכול.

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה