קול צרוד וחלש מאוד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

26/05/2014 | 14:19 | מאת: מיכל

שלום החל מגיל עשרים בזמן השירות הקול שלי נחלש ונהיה צרוד וכשאני עייפה / נרגשת הוא נהיה חלש עוד יותר וקשה לי להפיק מילים הרופא המליץ לי ללכת לקלינאית תקשורת אשמח לקבל המלצות לקלינאית תקשורת טובה

יש הרבה קלינאי תקשורת טובים, תלוי באזור מגוריך, האם תקבלי החזר מהקופה או תממני את הטיפול מכיסך, ועוד... תנסי ליצור קשר עם האגודה הישראלית של קלינאי תקשורתת הם יוכלו לכוון אותך. אני גם עובדת פרטי ללא הסדר עם קופ"ח, בתל אביב

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה