בעייה עם הנכד

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

25/04/2014 | 00:14 | מאת: שרה

יש לי נכד בן שנתיים וחודשיים. הוא אומר רק: אבא ו- אמא. הוא מבין אותנו אך כל מילה שעונה/מגיב הוא אומר מילה קבועה: "אגה" (עם פתח). האם להסתפק בשתי המילים שאומר ולהמתין ואם לא מה עושים שיתחיל לדבר?? . האמא טוענת שהוא שומע טוב. אגב גם מתהלך על קצות האצבעות. רופא אורטופד אמר לאמא שאין לו מה לטפל ברגליים וזה יעבור. הוא כל הזמן הולך על קצות האצבעות. מה דעתך על כל הנ"ל? תודה רבה.

אם ההורים מודאגים, שיפנו לקלינאי תקשורת להערכה, ויכולים לפנות למכון להתפתחות הילד, להערכה כללית בטח לא התפקיד של הסבתא, התפקיד שלך לתמוך, לעודד ולאהוב את כולם! תהני ממנו ותני להורים לדאוג....

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה