בת 3ו3חודשיים

דיון מתוך פורום  הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה

16/04/2014 | 12:38 | מאת: עדי

צהריים טובים, ביתי מדברת הכל אבל שמתי לב אליה שהיא אומרת את האות ר' ל'..ואת הב' פ'..אני תמיד מתקנת אותה אבל לא תמיד היא חוזרת אחרי ואומרת תמילה נכון.מה עליי לעשות??תודה מראש

תניחי לה! ילדים רוכשים הגאים עד גיל חמש,, לכל הגה, גיל רכישה משלו. ל נרכשת בסביבות גיל 5, זה הגיל בו תקחי אותה לטיפול, אם צריך. בנתיים, דברי איתה ברור ואל תנסי להיא תגיד , זה יתסכל אותה וזה עדיין מוקדם. כשתהיה בשלה יכולה לעשות זאת בעצמה!

מנהל פורום הפרעות בתקשורת - שמיעה, שפה, דיבור ובליעה