ד"ר אליאב כולסטרול גרנולומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

08/08/2000 | 00:32 | מאת: מישהו

שלום ד"ר אליאב בירצוני לשאול מה עדיף וכיצד לנתח ממצא שפיר בעצם הפטרוז בחוד הפירמידה ....הוצאו לי שני דרכים אחת .... פתיחת גולגולת והשניה בפתח מאחורי האוזן. הבנתי שכאשר הממצא לא ממאיר לא שווה להסתכן בפתיחת ראש אבל....מה בהקשר לאיזור שיווי המשקל? מה מידת הסכנה? על מה היית ממליץ? ובכלל יש לך מושג היכן אכן התבצעו דברים כאילו? ההמלצה שניתנה לי לצאת לח"ול אכן כך? תודה נ.ב: הממצא בגודל 3.5 ס"מ

09/08/2000 | 20:51 | מאת: ד"ר אליאב גוב ארי

שלום מישהו אני חייב לראות את צילומי ה CT או ה MRI כדי להתייחס במדוייק לגישה הניתוחית. הסיבוכים בכל גישה - שונים ואינם כוללים רק שיווי משקל אלא גם עצבי ראש אחרים דליפת נוזל שדרה, שמיעה וכדומה. בחו"ל בודאי קיימים מנתחים מנוסים מאד. גם בישראל ישנן מחלקות העוסקות בניתוחים אלה. נסה קבל חוות דעת שנייה במחלקת א.א.גרון בתל- השומר או ב " הדסה" ירושליים . חשוב שתביא את כל התצלומים ובדיקות העזר שעברת קודם לכן. בהצלחה

מנהל פורום אף אוזן גרון