ביופסיה מנהזונפריקס

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

24/02/2015 | 11:47 | מאת: נאטשה

שלום רב, מזה שלושה חודשים שאיני שומעת באוזן ימין לאחר נטילת תרופות בשם קלרינס + ספריי למשךחודשים דבר לא הועיל. נשלחתי לבדיקת שמיעה והתוצאה הראתה ירידה כשל 70%. הרופא שלח אותי לבדיקת סיטי שבה התגלתה ריקמה שחוסמת את ניקוז הנוזלים מהאוזן (ימין). נשלחתי לעשות בדיקת ביופסיה מהזונפריקס. רציתי לדעת מהן ההשלכות לבדיקה זו והאם תופעה ובדיקה זו ידועה. תודה רבה,

25/02/2015 | 10:17 | מאת: פרופ' יונה קרוננברג

כנראה שיש נוזלים בחלל האוזן. ניתן לפתור את זה בקלות האבחנה נעשית בבדיקה אוטוסקופית ובדיקת CT אותה עשית. אם תרצי שאבדוק אות פני למרפאתי עם הבדיקות, כולל בדיקת שמיעה.

מנהל פורום אף אוזן גרון