דלקות גרון חוזרות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/10/2011 | 09:48 | מאת: אברם

שלום ד"ר: אני סובל מדלקות גרון חוזרות בממוצע 8 פעמים בשנה מקבל אנטיב שונות זה עובר וחוזר לעיתים פעמיים בחודש. אני מודע לאפשרות של ניתוח הוצאת השקדים אך רציתי לדעת אם יש אפשרות אחרת מאשר התערבות כירורגית,הקטנת השקדים או משהו חילופי שיכול לעזור. תודה מראש על תשובתך ושנה טובה.

03/10/2011 | 19:08 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אין מנוס, צריך לשלוף את הפטנט הכי טוב מכולם : לגרגר טקילה / וויסקי / וודקה, כל שבוע כף אחת ולגרגר טוב טוב, חצי שעה לא לאכול ולא לשתות אחרי זה, ולא לשכוח לחזור על הפעולה כל שבוע. אצל מטופלים רבים שלי הגרגור של אלכוהול חזק ולא מהול גרם להפסקה של דלקות חוזרות. הטיפול לפחות חצי שנה ועדיף שנה ויותר. אופציה אחרת שגם היא פחות מסוכנת מניתוח היא טיפול אנטיביוטי כל חודש בזריקה או כל יום בכדורים, טיפול מונע. לפחות חצי שנה גם כן. ואם כלום לא יעזור = ניתוח בלית ברירה... בברכה וגמר חתימה טובה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

04/10/2011 | 01:12 | מאת: אברם

שלום ד"ר תודה על תגובתך המהירה. לחזור על הפעולה רק פעם אחת בשבוע בלבד- גרור חד פעמי בכל שבוע ? תודה מראש

מנהל פורום אף אוזן גרון