צפצוף והתאמת אטם

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/10/2011 | 21:54 | מאת: אני

שלום ד"ר טליה מרק. שתי שאלות: 1-יש לי מדי פעם מעין צפצופון קטן באוזן שבא וחולף. האם יש סיבה לדאגה? 2-איך ניתן לקבוע תור אצלך בנוגע לבדיקת אוזן+התאמת אטם? תודה.

08/10/2011 | 20:54 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב 1. אין מה לדאוג. 2. דרך המוקד של קופת חולים כללית למרפאה בחדרה, או פרטי למספר הרשום למטה בחדרה או תל אביב. בברכה , ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון