התקררות עם כאב אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/10/2011 | 18:24 | מאת: חולה ומודאגת

שלום אני סובלת מהתקררות בשבוע האחרון הכוללת ליחה שיעול חולשה וגרון אדום. אתמול ביקרתי אצל הרופא וקיבלתי מוקסיפן ותרופה נגד שיעול וליחה. היום החלו לי כאבים באוזן הימנית והתחושה היא שהאוזן סתומה והפרעות מידי פעם- תחושת כאב עז ודקירה. האם מדובר בדלקת? יש צורך בתרופות נוספות? תוך כמה זמן זה יעבור? יש לציין שהחלפתי באמצע הטיפול האאת הכדורים נגד הליחה מאחר ולא ראיתי שיפור

03/10/2011 | 19:12 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב בהחלט יתכן שיש גם דלקת אוזן בשל ההצטננות. המוקסיפן אמור לעזור גם לדלקת זו אבל כדאי שרופא המשפחה יציץ באוזן עם הכאב לא יעבור תוך יומיים. בברכה וגמר חתימה טובה, ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון