בלוטה קטנה בצוואר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

03/10/2011 | 09:52 | מאת: yael

היי, לפני כשבוע נתפס לי הגרון (השרירים הקדמיים) וכאשר עיסתי את הצוואר והגרון הרגשתי בליטה קטנה. רופא המשפחה בדק ואמר שהבלוטה קטנה ולא משמעותית,ובדק את שאר הבלוטות בצוואר ואמר שאינו מרגיש עוד בלוטות, ביצעתי בדיקות דם שיצאו תקינות מאוד. אציין כי את הבלוטה ניתן להרגיש כאשר אני מטה את הצוואר בצורה בסויימת. לאחר שבוע הבלוטה נשארה באותו גודל. האם יש סיבה לדאגה או שכדאי להמשיך בבדיקות

03/10/2011 | 19:06 | מאת: ד"ר טליה מרק

הכי פשוט - לגשת למישוש אצל רופא אא"ג !! אם אין כלום הוא כבר ירגיע אותך. בברכה וגמר חתימה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון