יובש באף ומכשיר אדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/10/2011 | 18:12 | מאת: יניב

שלום עברתי לפני כמה שנים ניתוח בקונכיות, ריריות. אני סובל מיובש שמפריע לי. הרופאת אף אוזן גרון הציעה לי על אדים. אבל לא הבנתי ממש, מכשיר אדים באמצע החדר? אדים חמים מתחת לאף? והאם מכשיר אנהילציה יכול גם לעשות את העבודה, בלי החומר כמובן. או שיש פתרון אחר? תודה

03/10/2011 | 19:02 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אפשר אדים חמים או קרים וגם מכשיר האינהלציה הוא מצוין. בברכה וגמר חתימה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון