תחושת אטימות וסחרחורת לפעמים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/10/2011 | 10:38 | מאת: טלי

שלום.. כבר כמה חודשים שאני סובלת לפעמים מאטימות באוזן שמאל ולפעמים גם בסחרחורות. זה התחיל לפני איזה 5 חודשים כששמעתי מוזיקה באוזניות, מאז כל פעם שאני שומעת רעש חזק זה נאטם לי לכמה שעות ולפעמים יש לי סחרחורות בגלל זה.זה בעיקרון עובר לי כשאני שוכבת על הצד עם האוזן הפגועה למעלה. הלכתי לרופא אף אוזן גרון ובדק לי את האוזן ואמר לי שלא רואה שום פגיעה באוזן אבל המליץ לי לעשות בדיקת שמיעה.. זה משהו רציני? תודה :)

03/10/2011 | 18:39 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב נכון - צריך לבצע בדיקת שמיעה ועדיף גם טימפנומטריה שזו בדיקה של הלחץ באוזן. יתכן שאת מגיבה באטימות לרעש חיצוני כחלק מתמונה של רגישות יתר לרעשים. מה שחשוב מאוד הוא להפסיק לשמוע מוזיקה חזק באוזניות. אפשר לשמוע סתם "נעים". בברכה וגמר חתימה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון