לרופא

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/10/2011 | 19:55 | מאת: רעות

שלום רב לפני כשנה עברתי ניתוח סינוסים שבו ניכרת קונכיות אמצעיות והרחבה של הסינוסים המקסילריים מאז הניתוח חליתי שוב בסינוסיטיס טופלתי באנטיביוטיקות משולבות דלצין וטריביד לפני כ4 ימים שוב ACUTE SINUSITIS CHRONIC הוחל טיפול משולב אנטיביוטי הייתי אצל אאג שאיבחן נכתב OMC הפרשה מוגלתית קונכיה אמצעית עם פוליפ משמאל כתב משהו בלוטי לא הבנתי כול כך את המשפט וכן כתב דבר מוזר שלא היה לי גם לא בסיטי וזה סטיית מחיצה משמאל גם בניתוח לא נכתב דבר כזה האם זה יכול להיות טעות ???? וכן נאמר לי שכבר הסינוסיטיס כרוני טיפות לאף אני לא יכולה לקבל מאחר ויש לי גלאקומה ומטופלת בקסלטן לעין מה עושים ??

01/10/2011 | 21:33 | מאת: ד"ר טליה מרק

מצטערת אבל במקרה שלך אני צריכה לבדוק אותך וגם לראות את ה CTהאחרון שנעשה. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון