סחרחורות קשות לאחר ניתוח סינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/10/2011 | 19:37 | מאת: אשר

לפני כחודשיים עברתי ניתוח סינוסים כולל הסרת קונכיות וישור מחיצה . מאז אני סובל מסחרחורות קשות ...עברתי טיפול פיזיותרפייה להחזרת הקריסטלים למיקומם הטבעי אך ללא הועיל ...היום עיקר הסחרחורת מתבטא באי יציבות כאילו הכול מסתובב וזז לו - בעיקר חוסר שיווי משקל ..נא עזרתך הדחופה ..המצב בלתי נסבל ...

01/10/2011 | 21:32 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב גש למרפאת סחרחורת. יתכן מאוד שיהיה צורך בטיפול פיזיוטרפיה נוסף. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון