הוצאת פקק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/10/2011 | 12:59 | מאת: ורוניקה

שלום רב יש לי ילדה בת 4 ואא"ג אמור להוציא לה פקק מהאוזן, כיצד זה מתבצע והאם זה כואב? תודה רבה

01/10/2011 | 21:31 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב לא אמור לכאוב ולא אמור להיות חוויה לא נעימה, אבל כמובן שכדאי שהילדה תהיה מוכנה שהרופא יגע ויטפל באוזן כי שיתוף פעולה הוא חיוני. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון