בלוטת לימפה מעל הבריח בצד שמאל נפוחה..

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/09/2011 | 12:28 | מאת: גל

איזה יום אחד קמתי בבוקר בצבא עם בלוטת לימפה רגישה.. בהתחלה היה נדמה לי שהשריר תפוס אבל כשהסתכלי בצהריים במראה זה היה נראה פשוט כמו גידול. כמובן שישר הלכתי לרופא ביחידה שלי , התסכלו עליי שלושה רופאים ואף אחד לא יכל להגיד לי בוודאות מזה. נתנו לי טבעקוטן וזה באמת הוריד את הנפיחות והכאב. ככהרופא קרא לי שוב אחרי שבועיים והחליט לשלוח אותי לבדיקות של גסטרו ונשיפה. כמובן במערך הצבאי הכל עובד לאט , התקשרתי לקבוע הפניות ואין תורים בשום מקום. רציתי לשמוע יעוץ נוסף לגבי מה זה יכול להיות , וכמה דחוף באמת ללחוץ עליהם למצא לי הפניות . כמו שרואים זה ממש נפוח,זה היה רגיש.. וזה לא היה אדום או חם.. הנה תמונה : www.siz.co.il/my/eicnnzj2gvzo.jpg

01/10/2011 | 21:23 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם עדיין נפיחות שכזו צריך לגשת דחוף לבדיקת רופא, אא"ג או כירורג, וצריך לבצע אולטרהסאונד דחוף. כשאני כותבת דחוף הכוונה שלי היא שמחר יראה אותך רופא, מבחינתי בחדר מיון אפילו.... בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

02/10/2011 | 08:14 | מאת: גל

ואם הנפיחות ירדה אחרי יום ? אבל לפני שבוע שוב התחלתי להרגיש שם כאב ושמתי את הטבעקוטן וזה נרגע ?

מנהל פורום אף אוזן גרון