זה מאוד חששוב

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/09/2011 | 11:16 | מאת: ספיר

אני סובל מדלקת שקדים אני לא יודעת מה היא בדיוקת איזה סוג של דלקת הפהה שלי ממש נפוח באזור השקדים כאילו הקדים הם אלה שנפוחים ובגלל זה קשה לי לבלוע\לדבר סבתא שלי אומרת לי שצריך ללחוץ על השקדים וזה יעבור אני אישית לא מאמינה לזה אני אשמח מאוד לעזרתך תודה מקרב לב

01/10/2011 | 21:18 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב צריך בדיקת רופא, הפורום לא מקום נכון כדי לאבחן מחלה חריפה וכמו כן לחץ על שקדים כואבים הוא רעיון לא טוב. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון