סינוסיטים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/09/2011 | 07:11 | מאת: ציף

שנה טובה בשיעור צלילה (כן החלטתי גם ללמוד צלילה בגילי המתקדם ) הרגשתי כאב חד במצח (3-4 מטר)שחלף אחרי כמה שניות והשאיר איזה תחושה של אי נוחות (48 שעות אחרי) אני לא מנוזל וסבלתי מדלקת בסינוסיטיס בילדותי . מה לעשות ? אמנון

01/10/2011 | 21:17 | מאת: ד"ר טליה מרק

היי אמנון באמת מאוחר מידי ללמוד לצלול ולכן העונש.... לא, באמת זה לא קשור לגיל, אבל יתכן שהסינוסים שלך לא מתאווררים מספיק טוב. בפעם הבאה שתצלול כדאי שתרסס את האף לפני כן עם ספריי אוטריבין (כחצי שעה לפני הצלילה, תרסיס וכלפי מעלה) ותרד בזהירות רבה. אם שוב יכאב, חפש לך תחביבים אחרים.... שנה טובה ומתוקה טלי

מנהל פורום אף אוזן גרון