וינשל יעקב 2

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/09/2011 | 22:15 | מאת: יעקב

אבקש עזרה בפיענוח אולטרה סאונד שבצעתי בעקבות התנפחות לסירוגין של בלוטה מאחורי אוזן ימין. התוצאה היתה כדלקמן:צוואר ימין-- בלוטת הפרוטיס מוגדלת, לא נצפה תהליך דומיננטי בתוך הבלוטה בבדיקת הסונר. בסמוך לבלוטה הודגמו שתי בלוטות לימפה ראקטיביות שהגדולה מבינהן בציר אורך של 1.02. האם התשובה צריכה לעורר דאגה? אודה על תשובה בהקדם. בברכה ובתודה מראש.

01/10/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יכול להיות שמדובר בתהליך דלקתי, אבל אי אפשר לדעת בלי למשש ולהתרשם מהבלוטה עצמה. גש לרופא אא"ג עם התשובה של האולטרהסאונד. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון