כאב אוזניים מוזר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/10/2011 | 17:51 | מאת: אורן

דוקטור שלום, אני בן 18 וחצי ולאחרונה אני סובל מכאב אוזניים במיוחד כאשר אני לוחץ על האוזן מבפנים לדוגמא שאני רוצה לנקות אותה וכדומה.. תופעה נוספת שיש לי בזמן האחרון היא סחרחורות וכאב ראש לא חזק יחסית.. האם תסמינים אלו מעידים על משהו מוכר? תודה רבה ושנה טובה, אורן

01/10/2011 | 21:34 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב אם תכניס קיסם יכול לכאוב לך. אל תעשה זאת. אני לא יכולה לאבחן סיבות לכאב ראש וסחרחורת בלי לבדוק אישית. בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון