קורס צלילה אחרי ניתוח כפתורים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/09/2011 | 20:30 | מאת: רועי

היי טליה, אני מעוניין לעשות קורס צלילה לפני יותר מעשור אפילו קרוב לשני עשורים ביצעתי 3 ניתוחים באוזניים של כפתורים. האם ישנה בעיה לעשות קורס צלילה ? מבחינת לחצים והפרעות שמיעה לאחר הקורס. הקורס יום ראשון אשמח לתשובה .

01/10/2011 | 21:19 | מאת: ד"ר טליה מרק

שלום רב יתכן מאוד שיש לך בעיה כרונית באוורור אוזניים. כדי לדעת אם אתה יכול לצלול צריך קודם כל בדיקה של רופא אא"ג ורק אם הוא יאשר לך - תוכל לנסות בזהירות ובהדרגה ! בברכה ושנה טובה ד"ר טליה מרק, מומחית ברפואת אף אוזן וגרון, טיפול בטינטון והיפראקוזיס, ויעוץ בנושאי שיקום שמיעה, מנהלת רפואית, אופקים איכות השמיעה, 03-5272477 www.tinnitus.co.il

מנהל פורום אף אוזן גרון