שלום ד"ר טליה מרק

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/09/2011 | 13:14 | מאת: אושר

לצערי דילגת עליי כנראה בטעות בשאלה שלי מפני מספר ימים, אשמח אם תעני לי.

27/09/2011 | 20:20 | מאת: ד"ר טליה מרק

30/09/2011 | 01:33 | מאת: אורן

היי דוקטור! אני מזה כבר שנתיים ממטרד בגרון , בכל פעם במקום אחר בגרון , יש לי שיעול מאוד מאוד חזק שמלווה את התופעה הזאת. התופעה לא מפריעה בשינה או באכילה , וכן זה גורם לעשות כל מיני עיוותים בגרון (מתיחה של הגרון למעלה) - לעיתים אנשים שרואים אותי עושה זאת חושבים שהתחרפנתי .. נבדקתי בבית החולים אצל רופא אף אוזן גרון , הוא הכניס לי צינורית דרך האף ובדק לי את פנים הגרון ... הוא אמר שהכל בסדר וכנראה כל התופעה נגרמת כנראה מלחץ . אגב, לפני כמעט שנה היה לי את חיידק האליקובקטר .. עשיתי טיפול חזק של קרוב לחודש וחצי ובבדיקת הנשיפה יצא שאין לי יותר את החיידק. הדבר מציק לי עד היום ואין לרופא המטפל שלי או לי מושג איך להפסיק זאת - המצב כיום בלתי נסבל!! אודה לתגובתך והמלצתך תודה מקרב לב!

מנהל פורום אף אוזן גרון